Recent Posts

Archive

Tags

HASHTAG te nxenesve

#HASHTAGS Baleandro Islami : #TodayForABetterDay Lisbora Skana : #WeCanDoItIfWeBelieve Genti Demuçaj : #JustShowLove Donjada Memia : #WeBornDifferentButWeAreOne Artjola Hoxha : #IChooseEquality Erestina Bruçi : #IamLikeYou Dini Hoxha : #WeBornEqualAndWeDieEqual Amarildo Rexhaj : #CauseWeAreAllEqual Hafiz Daci : #BeYourselfToBeEqual Mariso Mezhika : #DifferentFacesSameRights Jornela Ademaj : #UneJamSiTiTiJeSiUne Artiola Koka : #TogetherForEachOther Genti Demuçaj : #NobodyCanJudgeMe Kreshnik Troci : #LoveIsTheWay

Shprehje nga nxenesit, Manjola Ndou

Manjola Ndou : Barazia e vërtetë gjinore nuk është superioriteti i femrës, por ndarja në mënyrë të barabartë të të drejtave të femrës dhe mashkullit.

Shprehje nga nxenesit, Azra Koçi

Arza Koçi : Të qenurit i barabartë është një e drejtë që e gëzojmë që në lindje, nuk ka rëndësi jemi meshkuj apo femra.

Shprehje nga nxenesit, Ornela Hoxha

Kristjan Cani : Çdo gjë e krijuar ka alteregon e vet, çdo gjë e krijuar ka çiftin plotësues. E çfarë kuptimi do kishte një çift I pabalancuar, është pikërisht balanca që krijon çiftin, është barazia midis dy subjekteve, midis mashkullit dhe femrës.

Shprehje nga nxenesit, Kristjan Cani

Kristjan Cani : Çdo gjë e krijuar ka alteregon e vet, çdo gjë e krijuar ka çiftin plotësues. E çfarë kuptimi do kishte një çift I pabalancuar, është pikërisht balanca që krijon çiftin, është barazia midis dy subjekteve, midis mashkullit dhe femrës.

Shprehje nga nxenesit, Nikola Staka

Nikola Staka : Të gjithë ne, meshkuj dhe femra , jemi të barabartë, jemi porsi pëllumbat me një krah dhe mund të fluturojmë vetëm nëse qëndrojmë të përqafuar dhe në ekuilibër

©2020 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24