September 21, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Recent Posts

February 14, 2020

TEMA: Kërkesa e ofertës

I nderuar zotëri,

Qendra ACT for SOCIETY implementon projektin YOUNG2YOUNG, të mbështetur përmes thirrjes së dytë të hapur për propozime për organizatat e shoqërisë civile dhe shkollat ​​e mesme, të implementuara nga Zyra Rajonale për Bashkëpunim...

September 24, 2019

Këtë javë janë organizuar disa takime për të transmetuar informacionin e marrë nga trajnimi në Hungari me titull Inside Out: Growing Gender Awareness. Të rinjtë dhe vullnetarët e Qendrës ACT for SOCIETY u mblodhën për tu trajnuar në lidhje me gjininë. U diskutua për ro...

September 21, 2019

Përshëndetje quhem Jona Cenameri dhe kam lindur në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë, në 2001-shin, vetëm 14 ditë pasi bota u njoh me terrorizmin. 

Lindur në një vend dhe kohë pa luftë pra "kohë paqeje" nuk di të them se ç'është lufta, apo konflikti i armatosur brenda nj...

September 21, 2019


*P*o ju them të imagjinoni  një dite të bukur pranvere ku dielli na ngroh me rrezet e tij ,  lart në qiell flururojnë pëllumbat , përreth dëgjojmë tingujt e mrekullueshëm të zogjve dhe një puhizë e ëmbël na përkëdhel .
*A*h përpara shikojmë një kopësht plot gjall...

May 17, 2019

Termat e Referencës për:

Eksperte në studimin “Dallimet gjinore në stilet e prindërimit dhe ndikimi i tyre në marrëdhënien prind – fëmijë, në Shqipëri”

...

May 17, 2019

Termat e Referencës për:

Eksperte në studimin “Dallimet gjinore në stilet e prindërimit dhe ndikimi i tyre në marrëdhënien prind – fëmijë, në Shqipëri”

...

April 7, 2019

Terms of Reference

for Trainer/Trainers within Regional Project:

                      “Men and Boys as Partners in Promoting Gender Equality and

                      the...

October 4, 2018

Ne kuader te projektit "Burra dhe Djem si Partnere ne Promovimin e Barazise Gjinore dhe Parandalimin e Radikalizmit te dhunshem ne Ballkan" ka hapur thirrje per konsulent.

Klikoni ketu: Research Consultant  per te mesuar me shume rreth kesaj thirrje.

September 6, 2018

Klinkoni me poshte per te mesuar me shume rreth kesaj thirrje: 

Terms of Reference

Please reload

©2019 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24