Recent Posts

Archive

Tags

Shprehje nga nxenesit, Manjola Ndou

Manjola Ndou : Barazia e vërtetë gjinore nuk është superioriteti i femrës, por ndarja në mënyrë të barabartë të të drejtave të femrës dhe mashkullit.

©2021 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24