Recent Posts

Archive

Tags

Shprehje nga nxenesit, Nikola Staka

Nikola Staka : Të gjithë ne, meshkuj dhe femra , jemi të barabartë, jemi porsi pëllumbat me një krah dhe mund të fluturojmë vetëm nëse qëndrojmë të përqafuar dhe në ekuilibër

©2021 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24