top of page

PERCEPTIMI I TË RINJËVE DHE TË REJAVE PËR BALLKANIN E HAPUR

vlerësimi.png

Report

 

Community Needs Assessment

F3.jpg

Covid-19

Digital Response

F2.jpg

Policy Brief No. 2

Program Y – Evidence and implications

F1.jpg

Young Men Initiative
Program promoting gender equality, non-violence, and healthy lifestyles

Dallimet gjinore ne prinderim.jpg

GENDER DIFFERENCES IN PARENTING AND THEIR IMPACT ON PARENT-CHILD RELATIONSHIPS IN ALBANIA

Analize Statistikore.jpg

ANALIZË STATISTIKORE

ROLI I MEKANIZMIT PARLAMENTAR NË FUQIZIMIN E INSTITUCIONEVE TË PAVARURA

2.JPG

MEN AND BOYS AS PARTNERS IN PROMOTING GENDER EQUALITY AND PREVENTION OF YOUTH EXTREMISM AND VIOLENCE IN THE BALKANS 

Capture.JPG

RESEARCH WITHIN REGIONAL PROJECT:
"Men and Boys as Partners in Promoting Gender Equality and the Prevention of Youth Extremism and Violence in the Balkans"

WhatsApp%20Image%202020-11-24%20at%208.3

Y- EDUCATIONAL TOOLKIT 

Capture.JPG

SHENDETI I TE RINJVE GJATE PERIUDHES SE IZOLIMIT SOCIAL DHE FIZIK TE SHKAKTUAR NGA COVID-19

Booklet IOGGA 9-page-001.jpg

IOGGA - INSIDE OUT: GROWING GENDER AWARENESS

hi.png

WATCHDOG REPORT - GENDER BASED VIOLENCE MUNICIPALITY OF TIRANA

sjhfgsdv.jpg

" ANALIZA e GJENDJES MBI EDUKIMIN PER DROGAT  NE ARSIMIN PARAUNIVERSITAR NE SHQIPERI " PUBLIKUAR NGA  ASCAP, MBESHTETUR  NGA  QENDRA ACT for SOCIETY NE KUADER TE  PROJEKTIT " INICIATIVA E BURRAVE TE RINJ "

7f1e12d4-cef9-4c26-9361-870bbe661714.jpg

THE IMPACT OF SOCIAL ISOLATION

IMG_0201.jpg

LIVING WITH GENDER EQUALITY

Three Generations

LIBRI I TE DREJTAVE TË NJERIUT

View More
DNSEM].jpg

DEMOKRACIA NE SYTE E MI

ACT for SOCIETY 11 october international girl day.jpg

TE DREJTAT E FEMIJES VAJZE

19905415_1423564851061520_4047961748490637680_n.jpg

DITA BOTERORE E POPULLSISE

IULUIL.PNG

DEDIKUAR NËNËS

Capture1.PNG

PAQJA, DREJTËSIA DHE INSTITUCIONET E QENDRUSHESHME: NDIKIMI I TYRE NË BARAZINË GJINORE

WhatsApp Image 2020-05-20 at 12.37.10 PM

UNIVERSAL PERIODIC REVIEW OF ALBANIA

Open balkan.png
bottom of page