Recent Posts

Archive

Tags

Shprehje nga nxenesit, Ornela Hoxha

Kristjan Cani : Çdo gjë e krijuar ka alteregon e vet, çdo gjë e krijuar ka çiftin plotësues. E çfarë kuptimi do kishte një çift I pabalancuar, është pikërisht balanca që krijon çiftin, është barazia midis dy subjekteve, midis mashkullit dhe femrës.

©2021 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24