Recent Posts

Archive

Tags

Thirrje per Konsulent

Ne kuader te projektit "Burra dhe Djem si Partnere ne Promovimin e Barazise Gjinore dhe Parandalimin e Radikalizmit te dhunshem ne Ballkan" ka hapur thirrje per konsulent.

Klikoni ketu: Research Consultant per te mesuar me shume rreth kesaj thirrje.

©2021 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24