top of page

Education Against Facism


Me rastin e 9 Nentorit, Dites ndërkombëtare kundër fashizmit dhe antisemitizmit, UNITED- for intercultural action, ka organizuar nje konkurs, per idënë më të mirë - poster me rastin e fushates.

Në këtë konkurs ndërkombëtar, ku morrën pjesë aktivistë nga shumë vende të botës, u vleresua si posteri i realizuar më së miri, posteri i propozuar nga qendra jonë, ACT for SOCIETY.

Faleminderit UNITED për këtë mundësi si dhe Gjergji Benxhaj, pjesë e stafit tonë per këtë design origjinal.

bottom of page