Çfarë është paqja për mua?

September 21, 2019

 
*P*o ju them të imagjinoni  një dite të bukur pranvere ku dielli na ngroh me rrezet e tij ,  lart në qiell flururojnë pëllumbat , përreth dëgjojmë tingujt e mrekullueshëm të zogjve dhe një puhizë e ëmbël na përkëdhel .
*A*h përpara shikojmë një kopësht plot gjallëri , lumturi me fëmijë e të rritur. Na përshëndetin, na duan dhe i duam. Të gjithë e duan njëri-tjetrin. 
*Q*etësia , liria i ka bërë njerëzit që të bisedojnë , fëmijët që të lodrojnë pa dallim origjine, feje, ngjyre, kulture. Të gjithë janë të barabartë .Të  gjithë jetojnë në Paqe në atë kopësht plot me lule, gjallëri , harmonie, në një botë me ngjyra .
*E *mrekulleshme apo jo? Si thua , le t'i bashkohemi🤗

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2020 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24