Archive

Please reload

Tags

Please reload

Konkursi LIVING WITH GENDER EQUALITY: Megi Zani

May 11, 2018

 

Cfarë është brishtësia për ty?

A tregon ajo pikën tënde më të fortë?

Të kesh brishtësi në ditët e sotme është virty

Njerëzia po rend mbas kryenecësisë së kotë

 

Përse të jemi njëllojë kur jemi krijuar për të qenë të ndryshëm

Dhe në atë shumëllojshmëri njëri tjetrin të respektojmë

Cfarë të kushton të jesh i mirëkuptueshëm

Dhe femrën të mos e diskriminojmë

 

Zoti krijoi dy gjinitë në barazi

Zbathur e zhveshur me të njëjtat kushte e rehati

Dhe pse karakteristika të ndryshme i dha

Në pozita të njëjta ai i la

 

Femra duhet dashuruar e jo diskriminuar

E ndër vite diskriminimi sërish ka vazhduar

Ky Fenomen aspak i këndshëm

Sa më shpejt duhet parandaluar

 

Femër apo mashkull qofsh

I bekuar nga zoti zbret në tokë me një mision e qëllim

Përpiqu sa më herët ti ta zbulosh

Përmbush misionin e jeto jetën PA DISKRIMINIM!

Please reload

Recent Posts

September 21, 2019

Please reload

©2019 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24