Klubi "Bëhu Burrë" mblidhet për fushatën #ACT4EQUALITY

April 30, 2018

Në takimin që u zhvillua sot me Klubin Bëhu Burrë, të rinjtë diskutuan dhe argumentuan pro dhe kundër në lidhje me detajet e fushatës së tyre #ACT4EQUALITY.

 

Pikat që i’u kushtuan me shumë rëndësi në diskutim ishin ecuria e fushatës si dhe përfshirja sa më e gjerë e të rinjve në të.

 

 

Pjesë e takimit ishin dhe dy studentet kanadeze të cilat aktualisht po zhvillojnë intershipin e tyre pranë qendrës ACT for SOCIETY. Të rinjtë patën mundësinë të komunikonin me to në gjuhën angleze, duke u prezantuar në mënyrë sintetike projektin dhe aktivitetet e ndërmarra më parë.

 

 

Në mbyllje të takimit të rinjve i’u dorëzuan formularët për prindërit, në kuadër të trajnimit rezidencial, që do të zhvillohet me të rinjtë e klubit më 5-6 Maj.

 

 

 

Ky takim u realizua në kuadër të projektit "Burrat dhe djemtë si partnerë në promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës dhe ekstremizmit tek të rinjtë në Ballkan", i cili implementohet nga CARE International në partneritet me ACT for SOCIETY Center dhe mbështetet nga Agjencioni Austriak për Bashkëpunim (ADA) dhe OAK Foundation.

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2020 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24