Shprehje nga nxenesit, Manjola Ndou

June 30, 2016

 

 

 

 

Manjola Ndou : Barazia e vërtetë gjinore nuk është superioriteti i femrës, por ndarja në mënyrë të barabartë të të drejtave të femrës dhe mashkullit.

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2020 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24