December 11, 2017

Në kuadër të javës së rinisë Qendra ACT for SOCIETY finalizoi me sukses social startUP “Power Up Community”. Ky projekt,  u realiza me mbështetjen financiare të Raiffaisen Invest, me suportin e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, si dhe Shërbimit Kombëtar për Ri...

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2020 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24