December 11, 2017

Në kuadër të javës së rinisë Qendra ACT for SOCIETY finalizoi me sukses social startUP “Power Up Community”. Ky projekt,  u realiza me mbështetjen financiare të Raiffaisen Invest, me suportin e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, si dhe Shërbimit Kombëtar për Ri...

October 11, 2016

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijës Vajzë, u zhvillua sot aktiviteti ndërgjegjësuar në zonën e Kombinatit, Tiranë. Mbështetur nga UNFPA, koordinuar nga Observatori për të Drejtat e Fëmijëve, organizuar nga qendra ‘ACT for SOCIETY’, ky aktivitet solli pranë komu...

September 19, 2016

In May, forty five people from different countries went to Pogradec in Albania for a Youth Exchange: Gender Equality.

The hosting organization of this Youth Exchange was Act for Society Center from Tirana, Albania.

They invited the youth at the city of Pogradec on the ve...

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2020 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24