September 24, 2019

Këtë javë janë organizuar disa takime për të transmetuar informacionin e marrë nga trajnimi në Hungari me titull Inside Out: Growing Gender Awareness. Të rinjtë dhe vullnetarët e Qendrës ACT for SOCIETY u mblodhën për tu trajnuar në lidhje me gjininë. U diskutua për ro...

September 21, 2019

Përshëndetje quhem Jona Cenameri dhe kam lindur në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë, në 2001-shin, vetëm 14 ditë pasi bota u njoh me terrorizmin. 

Lindur në një vend dhe kohë pa luftë pra "kohë paqeje" nuk di të them se ç'është lufta, apo konflikti i armatosur brenda nj...

September 21, 2019


*P*o ju them të imagjinoni  një dite të bukur pranvere ku dielli na ngroh me rrezet e tij ,  lart në qiell flururojnë pëllumbat , përreth dëgjojmë tingujt e mrekullueshëm të zogjve dhe një puhizë e ëmbël na përkëdhel .
*A*h përpara shikojmë një kopësht plot gjall...

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2020 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24