September 21, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Recent Posts

May 11, 2018

 C`faj kemi 

                                          Se erdhem ne kete bote

                                         Si te gjithe te tjere...

May 11, 2018

“ I vu nana e nuses durt n’ maje t’ kres’

                                          E ka pas Lulen si n’ ven t’ res...

May 11, 2018

Unë linda në një të enjte Maji, ime më ka treguar se ishte një mesditë me diell. Më pritën në maternitetin e Pukës, pa shumë zhurmë me kujdesin dhe merakun e dy gjysheve të mija. Im atë, atë nëntë Maj rastisi të mos ishte në shtëpi, kishte shkuar në një miting me autob...

May 11, 2018

    

Vite e dekada që ecin pandaluar me ritmin e kohës. Diskutime e debate, ligje që miratohen e që mbesin veç të tilla sepse drita e zbatimit është gjithnjë e zbehtë në vendin tonë.

Femra kjo ikone e bukurisë dhe brishtësisë në të cilën natyra dhuroi me bujari...

May 11, 2018

"Botẽthyer"

Femrẽs ia kanẽ vjedhur kutinẽ e Pandorẽs,

Ia kanẽ zbrazur nẽ shpirt!

Mashkull qẽ vret,ther, rreh,

Miresinẽ qẽ puth, pẽrqafon, pẽrkedhel!

Femẽr e mirẽ, e pẽrbuzur nga pranga mentaltetitesh

Medjeprishurish, qẽ ti refuzon ti dẽgjosh

Kryenece, e pazbutur, pikturon jet...

Please reload

©2019 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24