March 19, 2018

Organizata ACT for SOCIETY mori pjesë sot në një nga takimet që zhvillojnë vullnetarët e Klubit “Bonu Burrë” në Prishtinë.

Partnerët në Kosovë zhvilluan diskutime të  ndryshme lidhur me aktivitetet e mëtejshme dhe më pas organizuan një “Movie Night”, pranë ambienteve të...

March 9, 2018

Organizata Act for Society zhvilloi sot, një aktivitet sensibilizues në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Gruas. Aktiviteti kishte në fokusin e tij, lançimin e projektit trevjeçar  “Burrat dhe djemtë si partnerë në promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës...

March 6, 2018

Takimi i rradhës u zhvillua përsëri këtë javë me anëtarët e “Youth Club” në kuadër të projektit 3 vjeçar që ka në fokus promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës.

Ky projekt realizohet në bashkëpunim me CARE Balkans dhe me mbështetjen e ADA dhe OAK Foundat...

March 2, 2018

Takimi me të rinjtë e "Youth Club"  u zhvillua sot në një prizëm më argëtues përsa i përket barazisë gjinore, komunikimit dhe tolerancës mes njëri-tjetrit, ku të ftuar kishim edhe përfaqësuesin e CARE Balkans.

Të rinjtë, nëpërmjet disa lojërave në dyshe dhe në...

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2020 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24