February 28, 2018

Sot më datë 16 Shkurt 2018, u firmos Memorandumi i Bashkëpunimit ndërmjet Qendrës ACT for SOCIETY dhe gjimnazit "Ismail Qemali",Tiranë.

Ky bashkëpunim u realizua në kuadër të projektit tonë më të ri 3 vjeçar, në bashkëpunim me CARE International Balkans dhe me mbështetj...

February 28, 2018

Takimi i rradhës  me anëtarët e “Youth Club” u zhvillua këtë javë pranë qëndrës ACT FOR SOCIETY në kuadër të projektit trevjeçar që ka në fokus promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës.

Ky projekt realizohet në bashkëpunim me CARE Balkans dhe mbështetet n...

February 16, 2018

Takimi i dytë me “Youth Club” u zhvillua edhe sot pranë qendrës sonë.

Tematika kryesore ku u bazua diskutimi i sotëm i të rinjve ishte mbi organizimin e eventit të ditës së 8 Marsit, Ditës së Gruas.

Fillimisht u diskutua mbi 8 Marsin në kontekstin shqiptar si Dita e Nënë...

February 6, 2018

Projekti ynë më i ri nisi sot me të rinjtë e grupit “Youth Club” që janë aktualisht nxënës të gjimnazit “Ismail Qemali” në Tiranë.

Në takimin e parë me klubin, u prezantua Qendra ACT FOR SOCIETY, objektivat dhe qëllimi i organizatës dhe gjithashtu aktivitetet e realizua...

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2020 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24