November 8, 2017

Me rastin e 9 Nentorit, Dites ndërkombëtare kundër fashizmit dhe antisemitizmit, UNITED- for intercultural  action,  ka organizuar nje konkurs, per idënë më të mirë - poster me rastin e fushates.

Në këtë konkurs ndërkombëtar, ku morrën pjesë aktivistë nga shumë ven...

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2020 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24