September 21, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Recent Posts

June 30, 2016

#HASHTAGS

Baleandro Islami : #TodayForABetterDay

Lisbora Skana : #WeCanDoItIfWeBelieve

Genti Demuçaj : #JustShowLove

 Donjada Memia : #WeBornDifferentButWeAreOne

Artjola Hoxha : #IChooseEquality

Erestina Bruçi : #IamLikeYou

Dini Hoxha :...

June 30, 2016

Manjola Ndou : Barazia e vërtetë gjinore nuk është superioriteti i femrës, por ndarja në mënyrë të barabartë të të drejtave të femrës dhe mashkullit.

June 30, 2016

Kristjan Cani : Çdo gjë e krijuar ka alteregon e vet, çdo gjë e krijuar ka çiftin plotësues. E çfarë kuptimi do kishte një çift I pabalancuar, është pikërisht balanca që krijon çiftin, është barazia midis dy subjekteve, midis mashkullit dhe femrës.

June 30, 2016

Arza Koçi : Të qenurit  i barabartë është një e drejtë që e gëzojmë që në lindje, nuk ka rëndësi jemi meshkuj apo femra.

June 30, 2016

Kristjan Cani : Çdo gjë e krijuar ka alteregon e vet, çdo gjë e krijuar ka çiftin plotësues. E çfarë kuptimi do kishte një çift I pabalancuar, është pikërisht balanca që krijon çiftin, është barazia midis dy subjekteve, midis mashkullit dhe femrës.

June 30, 2016

 Nikola Staka : Të gjithë ne, meshkuj dhe femra , jemi të barabartë, jemi porsi pëllumbat me një krah dhe mund të fluturojmë vetëm nëse qëndrojmë të përqafuar dhe në ekuilibër 

Please reload

©2019 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24