September 21, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

Recent Posts

March 9, 2018

Organizata Act for Society zhvilloi sot, një aktivitet sensibilizues në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Gruas. Aktiviteti kishte në fokusin e tij, lançimin e projektit trevjeçar  “Burrat dhe djemtë si partnerë në promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës...

March 6, 2018

Takimi i rradhës u zhvillua përsëri këtë javë me anëtarët e “Youth Club” në kuadër të projektit 3 vjeçar që ka në fokus promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës.

Ky projekt realizohet në bashkëpunim me CARE Balkans dhe me mbështetjen e ADA dhe OAK Foundat...

March 2, 2018

Takimi me të rinjtë e "Youth Club"  u zhvillua sot në një prizëm më argëtues përsa i përket barazisë gjinore, komunikimit dhe tolerancës mes njëri-tjetrit, ku të ftuar kishim edhe përfaqësuesin e CARE Balkans.

Të rinjtë, nëpërmjet disa lojërave në dyshe dhe në...

February 28, 2018

Sot më datë 16 Shkurt 2018, u firmos Memorandumi i Bashkëpunimit ndërmjet Qendrës ACT for SOCIETY dhe gjimnazit "Ismail Qemali",Tiranë.

Ky bashkëpunim u realizua në kuadër të projektit tonë më të ri 3 vjeçar, në bashkëpunim me CARE International Balkans dhe me mbështetj...

February 28, 2018

Takimi i rradhës  me anëtarët e “Youth Club” u zhvillua këtë javë pranë qëndrës ACT FOR SOCIETY në kuadër të projektit trevjeçar që ka në fokus promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës.

Ky projekt realizohet në bashkëpunim me CARE Balkans dhe mbështetet n...

February 16, 2018

Takimi i dytë me “Youth Club” u zhvillua edhe sot pranë qendrës sonë.

Tematika kryesore ku u bazua diskutimi i sotëm i të rinjve ishte mbi organizimin e eventit të ditës së 8 Marsit, Ditës së Gruas.

Fillimisht u diskutua mbi 8 Marsin në kontekstin shqiptar si Dita e Nënë...

February 6, 2018

Projekti ynë më i ri nisi sot me të rinjtë e grupit “Youth Club” që janë aktualisht nxënës të gjimnazit “Ismail Qemali” në Tiranë.

Në takimin e parë me klubin, u prezantua Qendra ACT FOR SOCIETY, objektivat dhe qëllimi i organizatës dhe gjithashtu aktivitetet e realizua...

Please reload

©2019 by Center ACT for SOCIETY. 

Rruga "Blv. Zhanë D'ark" Nd.61, H.5, Ap.24