May 6, 2018

Klubi i të rinjve zhvilloi sot ditën e dytë të trajnimit rezidencial tek Hotel “Panorama”, në qytetin e Krujës mbi projektin “Burrat dhe djemtë si partnerë në promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës dhe ekstremizmit tek të rinjtë në Ballkan”. Ky projekt...

May 5, 2018

Youth Club zhvilloi sot ditën e parë të trajnimit rezidencial mbi projektin “Burrat dhe djemtë si partnerë në promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës dhe ekstremizmit tek të rinjtë në Ballkan” në qytetin e Krujës tek Hotel “Panorama”.

Ky projekt implemen...

April 30, 2018

Në takimin që u zhvillua sot me Klubin Bëhu Burrë, të rinjtë diskutuan dhe argumentuan pro dhe kundër në lidhje me detajet e fushatës së tyre #ACT4EQUALITY.

Pikat që i’u kushtuan me shumë rëndësi në diskutim ishin ecuria e fushatës si dhe përfshirja sa më e gjerë e të r...

April 25, 2018

Organizata Act for SOCIETY e ka nisur misionin e saj që në vitin 2012, mision i cili vazhdon edhe sot të përmbushet me të njëjtin pasion, angazhim, frymë bashkëpunimi dhe sigurisht dëshirë e madhe për të dhënë kontributin e saj për një shoqëri më të mirë, më të edukuar...

April 19, 2018

Të rinjtë e Youth Club realizuan mbrëmjen e sotme një aktivitet argëtues pranë pistës së patinazhit në Ring Center.

Krahas lojës e argëtimit me njëri- tjetrin, të rinjtë patën mundësinë të zhvillojnë diskutime apo biseda në lidhje me tematika të ndryshme.

Shumë interesan...

April 18, 2018

Përfaqësues të Qendrës ACT for SOCIETY ishin të ftuar sot, në emisionin DITË TË MBARË të Radio Tirana, ku prezantuan projektin “Burrat dhe djemtë si partner në promovimin e barazisë gjinore dhe parandalimin e dhunës dhe ekstremizmit tek të rinjtë në Ballkan”....

April 16, 2018

Youth Club u mblodh sërisht sot pranë qendrës ACT for SOCIETY për të zhvilluar takimin e rradhës.

Të rinjtë hodhën idetë e tyre në lidhje me fushatën “online” për promovimin e projektit.

Pjesa e dytë e aktivitetit i’u kushtua pjesëmarrjes së vazhdueshme së anëtarëve të Y...

April 16, 2018

Nëse jeni të rinj të moshës 16-26 vjeç dhe keni aftësi artistike dhe gjithashtu doni të mbështesni kauzat e mëdha si Barazia Gjinore ju ftojmë të merrni pjesë në projektin më të ri të Qendrës ACT for SOCIETY.

Ky projekt i cili mbështetet nga “Raiffeisen Invest”, do të j...

April 16, 2018

Aktiviteti i sotëm me Klubin e të Rinjve u bazua në trajnimin e të rinjve sipas modelit të Manualit Y.

Një nga sesionet e këtij manuali, që sigurisht u aplikua në aktivitetin e sotëm, ishte mbi shprehjen e ndjenjave, si e shohin veten në 10 vitet e ardhshme dhe sfidat q...

March 19, 2018

Organizata ACT for SOCIETY mori pjesë sot në një nga takimet që zhvillojnë vullnetarët e Klubit “Bonu Burrë” në Prishtinë.

Partnerët në Kosovë zhvilluan diskutime të  ndryshme lidhur me aktivitetet e mëtejshme dhe më pas organizuan një “Movie Night”, pranë ambienteve të...

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive